Nässjö: 0380-133 39 | Aneby: 0380-413 39

100 år i den goda smakens tjänst

Funderat klart

 

I flera år har vi planerat och funderat fram och tillbaka. En vision om framtiden har tagit form. En pandemi kom emellan och all tro på just framtiden försvann och gnistan försvann och all lust gick åt till att överleva dagen.

Men så kom vi till en punkt, ett vägskäl. Är det nån gång vi ska satsa för framtiden så är det nu när vi är i en svacka. I början på året kom det dessutom till min kännedom att 2021 är året då Thimons firar hundra år. 1921 startade Timon Karlsson sitt konditori i Nässjö. 100år i den goda smakens tjänst det inger respekt, och ett förtroende att förvalta. Detta ska vi såklart fira framöver, när tiderna tillåter, men vi börjar firandet med en stor renovering av vår butiksdel.

 

Tillverkning av årets semla - Crongla
Tillverkning av årets semla - Crongla

Framtidens butik 

 

Vi skapar framtidens butik, Thimons inleder sitt andra sekel. Värdeord för vår renovering är industriell elegans, en känsla av att varmt möter kallt, street möter de fina salongerna. God smak och design korsar gatukonst där ett spännande samarbete med Nässjösonen Dregen kommer lämna avtryck. Historien skapar framtiden. Nyskapande i tiden som alltid verkar varit Thimons ledord.

Vi är nu halvvägs in i äventyret. En trappa från svunna tider när Thimons servering låg på ovanvåningen ställde till ett extra stort äventyr men vi håller tidsplan och öppnar 27 maj.
Under tiden är ni varmt välkomna till vår tillfälliga butik med entré via järnvägsgatan.

27:e maj öppnar vi vår nya butik med spännande erbjudanden, pompa och ståt.

Välkomna till 100 år till!