Nässjö: 0380-133 39 | Aneby: 0380-413 39

Crongla – årets semla

Vaffö krångla te att..

 

Som vi säger i småland. Men ändå så gillar vi att krångla te att, vi gillar utmaningar och vi gillar att höja nivån ett snäpp. Det var just så tankarna gick när årets semla skulle födas fram. För är det något vi behöver mitt i denna urtrista tid som råder så är det väl ändå en upplevelse. Är det något vi är bra på så är det att skapa smakupplevelser.

Vi höjde nivån i alla delar, bullen blev en croissant, mandelmassan blev en praliné och grädden blev en passionspanacotta. En smakexplosion i all sin enkelhet eller krånglighet.

 

Tillverkning av årets semla - Crongla
Tillverkning av årets semla - Crongla

Mottagandet var inte Crongligt 

 

Responsen efter lanseringen lät inte vänta på sig, som vi hoppats och trott så hade alla längtat efter just en upplevelse. När första helgen passerat har vi med råge redan passerat 1.000 sålda exemplar, och recensionerna är odelat hyllningar.

Vi är överväldigade, tacksamma och glada. Just denna boozt var något som vi alla på Thimons behövde efter ett år av motgångar och nedskärningar, kan vi nu blicka framåt med lite positiv energi i bagaget.

Cronglan är här och den stannar februari månad ut.

Så njut och ta hand om varandra.

Vill du njuta en stund?

Cronglan, Prinsess semlan och den klassiska semlan finns idag i vår shop.

Beställ och hämta i Nässjö, Aneby eller Jönköping.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.