Nässjö: 0380-133 39 | Aneby: 0380-413 39

Glöm inte njuta

I dessa tider glömmer man lätt av, att faktiskt njuta av livet

I en tid av oro där ingen dag är den andra lik och med nya direktiv att förhålla sig till varje dag är det ett pressat läge att driva konditori. Vi tappar stora summor varje dag i försäljning då man inte längre känner sig trygg med att gå ut och träffas på fiket.

 

Men även om vi är lite bittra över situationen så tror vi faktiskt att det är viktigt att vi medborgare följer myndigheters rekommendationer. De är högst kompetenta människor som vet vad de gör. Vi i Sverige ska vara tacksamma över våra förhållandevis milda restriktioner. Vi ska vara tacksamma att myndigheten faktiskt har så stort förtroende för oss att vi följer deras rekommendationer utan att behöva ta till militär och polis.

 

Men i allt detta får vi ju inte glömma bort att njuta. Vi håller öppet varje dag och vissa dagar (håll utkik i sociala medier) så erbjuder vi även fri hemsändning med hjälp från föreningslivet. Vi gör allt vi kan för att följa de rekommendationer som finns om trängsel och köer, men även här, vi känner förtroende för er kunder att ni respekterar och håller avstånd.

 

Dessvärre måste vi från nu och tillsvidare förändra våra öppettider. Vi har inte längre täckning för att upprätthålla våra så annars generösa öppettider.

 

Våra nya tider tillsvidare är:

Nässjö: Mån-Fre 6-19
Lördag 7-18
Söndag 8-18

 

Aneby: Mån, tis, ons, fre 8-18
Torsdag 8-20
Lördag 8-15

 

Vi vill framföra vårt varma tack till er kunder som ändå kommer till oss och fortsätter att njuta. Det är en förutsättning för att vi ska finnas kvar för er nu och genom detta. Det är en ära att få sprida glädje i dystra tider. Också ett varmt tack till vår fantastiska personal som visar all förståelse och ställer upp för att vi ska leva vidare. Vi gör allt vi kan för att behålla alla våra medarbetare genom detta utan att behöva ta till uppsägningar och permitteringar. Tillsammans är vi starka.

 

Håll utkik efter veckans fredagsmys, som presenteras på onsdag, ni kan hämta upp i våra butiker eller få det hemsänt i Aneby och Nässjö tätort. Det kommer bli en riktig höjdare!

 

All kärlek

Linda & Markus