Nässjö: 0380-133 39 | Aneby: 0380-413 39

Låt mig få ta med er på en resa.

Låt mig får er att stanna upp och njuta. Precis vad vi behöver så här års när vägen mot våren känns olidligt lång.

 

Förberedelserna startar 1 och ett halvt dygn före. Degen knådas varsamt för hand i tre steg och får sen långsamt utvecklas och mogna. Inga konstigheter, bara mjöl från Halland, en nypa havssalt och ett uns surdeg. 12 timmar före servering bollas degen i portionsbitar för att långsamt ljäsa och utveckla smak och attityd. Vi har höga ambitioner med våra pizzakvällar, inget skräp, bara goda varor, hantverk och passion.

 

Därför vill vi att ni bokar upp er pizza i förväg, för de degar som finns är de som finns helt enkelt.

 

Välkomna att boka in en upplevelse som ger mersmak.

4 kvällar

Så passa på för det blir inga fler förrän till hösten
  • Onsdag 19:e februari kl 17-20
  • Söndag 1:a mars kl 16-19
  • Onsdag 11:e mars kl 17-20
  • Söndag 22:a mars kl 16-19
(baktider, vi har öppet en timma längre)

Meny

(avhämtning är möjligt i mån av tid)

Pizza Margehrita 125:-

San Marzano tomatsås, färsk mozarella, parmesan, färsk basilika & vitlöksolja.

Pizza Pisaschepesto 135:-

Pistaschepesto (pistagenötter,parmesan, basilika olivolja), färska körsbärstomater, färsk mozarella, färsk basilika & tryffelolja.

 

Tillval

(flera val till samma pizza är möjligt)
  • Handskalade chilimarinerade räkor & sparris 40:-
  • Parmaskinka 25:-
  • Cashewnötter 15:-
  • Oliver & färska champinjoner 15:-

Boka bord

tel 0380-13339
Eller kom in i butiken, Thimons konditori i Nässjö.