Nässjö: 0380-133 39 | Aneby: 0380-413 39

Låt julen 2020 bli en jul där smak står i centrum.

En jul där överflöd byts mot kvalité.

”Man skulle säga nånting om jorden, nånting om hur djävlig människan är. Sökte dom perfekta orden” (Bo Kaspers Orkester)

 

Men vi skiter i det, istället ska jag berätta om en Jultårta så god att ”Världen slutar snurra kring sitt nav” i varje fall för några sekunder.

 

Efter veckor av dividerande fram och tillbaka så möttes jag en morgon av två konditorer som utbrast.

– Nu har vi bestämt årets jultårta!

Samma dag producerades första exemplaren och dagen efter fanns de till försäljning samt provsmakning till frukost.

 

En tårta perfekt i sin uppbyggnad, här finns allt utom möjligen det som en klassisk svensk tårta förväntas ha. Texturer, konsistenser, smaker, allt i harmoni.

En tårta där varje smak får ta plats utan att ge vika eller konkurrera med varandra. En tårta där olika konsistenser lyfter varandra och ger munhålan en utmanande upplevelse.’

Så slut ögonen och låt julen 2020 bli en jul där smak står i centrum. En jul där överflöd byts mot kvalité. En jul vi aldrig kommer glömma. En jul som blir skriven i historieböckerna. Julen då vi åt den goda tårtan från Thimons.

 

Så beställ tårtan i vår webshop redan nu, tårtan finns bara nu och förmodligen aldrig mer, för det är så vi jobbar, ständigt mot nya upplevelser.

 

Ps. Den 22/12 kommer vi erbjuda fri hemkörning inom Nässjö och Aneby tätort vid beställning över 500kr, ange ”Julefrid” som rabattkod i kassan.