Nässjö: 0380-133 39 | Aneby: 0380-413 39

Massipaantååta

Fössta tossdan i mass

Ofta så brukar olika högtider bespottas som kommersiella jippo som uppfunnits av handeln för att skapa försäljning. Så kanske det också är i många fall. Men det finns undantag. Ta tex för 8 år sedan när prinsessan Estelle föddes. Helt tagna på sängen så ville alla köpa tårta och fira. Den servicenivån som sveriges konditorier visade prov på den dagen är helt unik och är svår att hitta i någon annan branch. Vi stod inte handfallna utan såg till att alla som ville fick köpa tårta och glädjas.

 

Så har vi Fössta tossdan i mass. Detta är inget jippo som vi konditorer hittat på för att skapa försäljning. Det började för kanske 5år sen med enstaka beställningar med texten på och vi fattade nog inte riktigt vad det var, men som vi brukar så gav vi kunden vad den ville ha. Sen för tre år sen så fullkommligt exploderade efterfrågan. Helt tagna på sängen så sålde vi hundratals tårtor och bakelser. Återigen en service som inte är möjlig att få av någon annan branch.

 

Såklart att vi nu är glada för att smålands nationaldag har uppstått och att man vill fira och vara stolt över vår dialekt. Vi är redo att ge det kunden vill ha, på den dagen de vill ha det. Men något kommersiellt jippo kan det knappast anklagas för att vara, bara ett roligt inslag i gråzonen mellan vinter och vår.

 

Så välkomna till våra butiker på fössta tossdan i mass och fira smålänningarnas egen dag. I vår webshop kan ni förbeställa klassisk massipantåta (prinsess) med tillförande dekoration. I butiken för spontanköp kommer det finnas flera olika massipantåto med olika färger och smaker.

 

Bake my day

Markus