Nässjö: 0380-133 39 | Aneby: 0380-413 39

Var hämtas tårtorna?

Tårtorna hämtas på Thimons konditori i Nässjö, de kan också hämtas i Aneby, meddela detta vid beställning. 

När ska jag lägga min beställning?

Vi blir inte fullbokade, då vi är fler som hjälps åt.
Vi rekommenderar att ni bokar erat datum så fort ni bestämt datum för festligheterna, så hörs vi av närmare om detaljerna kring eran beställning.
Beställningar ska läggas senast 3 dagar i förväg (ej söndag).

Hur lägger jag en beställning?

Bäst är att fylla i formuläret här på hemsidan. Ni kan också maila till lindastartor@thimons.se eller ringa på 0380-13339.

Eller kom in i till Thimons i Nässjö under mina arbetstider, mån-fre 8.00-15.00.

Hur ska tårtan förvaras?

Tårtan ska förvaras i kylskåp. Det kan vara bra att tänka på att kylskåpet inte innehåller mat som luktar starkt som tårtan kan ta smak av. Att förvara tårtan utomhus rekommenderas inte även om temperaturen är som ett kylskåp, tårtan kan skadas av hög luftfuktighet. Låt inte tårtan stå i direkt solljus.
Ta fram tårtan ca 30 min innan den ska ätas så den mjuknar lite. Skär tårtan med en vass kniv.

Kan man frysa in tårtorna?

Om det blir mycket tårta över eller om ni blir sjuka så kan man frysa in tårtorna. Frys in dem i kartongen.                                                                                Ställ fram tårtan i kylskåpet, utan kartong, dagen innan den ska serveras.

Hur ska tårtan fraktas i bilen?

Tårtan fraktas bäst i bagaget, ej i knät eller i sätet då finns risk att tårtan hasar i sidled. Vi ansvarar inte för tårtan när den lämnat oss. Då är ansvaret erat. Vi står inte för om en tårta tappas eller går sönder under frakt.

Hur länge håller tårtan?

Tårtan håller minst 3 dagar om man förvarar den rätt. Beställer du en tårta som ska ätas på lördagen håller den minst till måndagen. (Många har ätit tårtan upp till 4-5 dagar efter avhämtning utan problem)

Vad händer om vi måste avboka tårtan?

Avbokning sker minst 5 dagar innan, vid avbokning senare än 5 dagar så debiterar vi för eventuella kostnader om vi börjat arbeta med eran beställning. Om ni blir sjuka så finns det möjlighet att frysa in tårtan till ett senare tillfälle.  Avbokning av bröllopstårta ska ske senast 14 dagar innan.
Ej hämtad tårta debiteras fullpris.

Kan du leverera tårtan?

Vi erbjuder leverans i mån av tid. Kontakta oss för prisuppgift.