Nässjö: 0380-133 39 | Aneby: 0380-413 39

Beställ din jultårta!

Årets jultårta är här

En jultårta med mandelkladdkaksbotten med brynt smör och inuti gömmer sig en cheesecakepannacotta på björnbär och blåbär. Hela härligheten är omsluten av en karamelliserad saffranmousse.

Välkomna in till Thimons konditori i Nässjö eller Aneby.

För mycket av det goda – underbart?

Ja eller är det verkligen så? Julen förknippas lika mycket med godsaker i överflöd som glädje och gemenskap. Men jag kan tycka att överflödet inte föder så mycket glädje utan mer ångest och bittra eftertoner i januari.

Vi lockas att köpa den traditionella chokladasken med det välkända namnet i varuhuset för en femtiolapp. Den har kostat samma de senaste 25 åren. Hur är det möjligt? Det är inte möjligt om det inte är så att kvaliteten hela tiden försämras. Allt blir dyrare utom den där chokladasken..

Jag har bara en sak att säga. Köp något bra istället och njut av det fullt ut utan bittra eftersmaker. Hos oss kan du köpa en fin ask med 12 handgjorda praliner för 200kr. 200 välinvesterade kronor. Investerade i kvalitet, arbetstillfälle och svenskt välstånd. Låt den här julen bli annorlunda. En jul att njuta av istället för en jul att frossa i.

I vår webshop kan du köpa ett utbud av våra praliner, konfekt och fruktkakor, allt tillverkat för hand utan konstiga tillsatser. Och du, vi skickar dem till dig eller din vän över hela landet. Eller kom in i våra butiker och välj själv en smakfullt komponerad ask efter dina smaker.

Vill du beställa med hemleverans?

Se vårt julsortiment för leverans till din dörr.